Dine programmer gemmes automatisk på din konto. Her kan du hente en kopi som fil eller indlæse programmer fra en fil (fx fra den tidligere version). Filen indeholder patientnavne – opbevar den sikkert, og slet den, når du ikke skal bruge den. Fotos kommer aldrig med.